Reklameplads

Til butiksindehaver/ansvarshavende.

Vedr:  Reklameplads i Mønbådene.

Undertegnede, Carsten Schrøder Hansen, indehaver af www.mønbådene.dk  , tilbyder nu reklameplads i bådene.

Mønbådene er et mindre firma, som i sommeren 2014 etablerede sig i Fiskerstræde i Stege, med 5 havnepladser med henblik på udlejning af joller med påhængsmotor, til lystfiskere, turister samt herboende borgere, som ønsker at se Møn fra søsiden og nyde den smukke Mønske natur, i månederne fra april til november.

Mønbådene er kommet så godt fra start, at Vordingborg kommune har besluttet at etablere en bådebro specielt til Mønbådene med i alt 6 bådepladser, som bliver etableret i foråret 2015. Mønbådene har indtil videre, haft fornøjelsen af, at sende turister fra Italien, sweitz, Østrig, Tyskland og Danmark på vandet, til stor glæde for alle, samt et stort antal lystfiskere fra både ind- og udland, med store fangster af gedder i Stege Bugt og Stege Nor (et af Danmarks bedste farvande til fangst af gedder) til følge. Sidste nye tiltag er natsejlas i kabinebåd, til fotooptagelser af nattehimmelen (DARK SKY) som er enestående for Møn og Nyord.

Det er et stort ønske fra Mønbådene, at tiltrække mange flere mennesker til Fiskerstræde i fremtiden. Vi planlægger at afholde forskellige arrangementer, som f.eks. afholdelse af sct. hansfest med bål i havnebassinet,  jonlering med ild mm., samt fly-board (dans på vanstråler) og ikke mindst tøndeslagning i vandet til fastelavn, i samarbejde med Stege Dykkerklub/Stege Roklub, samt indslag i forbindelse med det traditionsrige tirsdagsmarked.  Mønbådene deltager naturligvis i  fiskekonkurrencerne  Møn-open (maj 2015) og den store brakvands-cup i Stege (oktober 2015), fiskekonkurrencer med deltagelse af fiskere fra 6 nationer (ca. 250 deltagere.) og med store præmier til vinderne.

Mønbådene tilbyder reklameplads i indtil videre 5 joller i resten af indeværende sæson, samt sæsonen 2015.

Pris for 1 reklame pr. jolle = 250,00 kr.    Pris for 1 reklame i 5 joller = 1000,00 kr.

Pris skal tillægges 25 % moms og er gældende for sæsonen 2015 (sæsonen 2014 er uden beregning.)

Max. størrelse af reklame (klistermærke) er 60 * 20 cm. som bedes fremsendt til Mønbådene, se nedenstående adresse, hvorefter reklame vil blive monteret i jollerne og faktura vil blive fremsendt.

Har ovenstående Deres interesse, kan henvendelse ske til Mønbådene v/ Carsten Schrøder Hansen.

Mail: info@moenbaadene.dk  eller tlf:  21438486

Venlig hilsen Mønbådene v/ Carsten Schrøder Hansen.

Pollerupvej 29, 4780 Stege.