Om Mønbådene

Mønbådene blev etableret i foråret 2014 og holder til på adressen Fiskerstræde 1, 4780 Stege.

Mønbådene råder over 8 både, fra 14 – 16 fod, bådene er med påhængsmoter, fra 4 – 6 HK, og udlejes til tursejlas og til lystfiskeri i Stege Bugt og Stege Nor.

Vi udlejer til alle som ønsker at se Møn fra søsiden og til lystfiskere, som ønsker at prøve kræfter med de mange gedder der lever her i farvandet omkring Møn. Særligt er Stege Nor kendt i hele nordeuropa, som værende et af de bedste brakvandsområder for fangst af gedder. Gedderne omkring Møn er kendt for sin størrelse og ikke mindst sin enorme fightervilje og findes i stort antal, 2-3 personer fanger fra båd nemt 10 – 40 gedder på enkelt dag.

Et stort antal aborre med en fin størrelse, op til 2 kg. findes også her i Stege Bugt og Stege Nor.

I foråret og sommerhalvåret er der særdeles gode muligheder for hornfisk i Stege Bugt. Hornfisk optræder ofte i enorme stimer. Fiskeri efter hornfisk er særligt fornøjeligt for familier med børn, da der stort set er fangstgaranti på hver eneste tur.

DET SKAL BEMÆRKES, AT DET IFØLGE DANSK LOVGIVNING, IKKE ER TILLADT AT AFLIVE GEDDERNE FRA STEGE BUGT, SAMT STEGE NOR. ALLE GEDDER SKAL DERFOR EFTER FANGST GENUDSÆTTES HURTIGST MULIGT.

Ved leje af båd udleveres naturligvis lovpligtig redningsvest til alle. Alle både er udstyret med åre, anker samt øse. Endvidere udleveres der søkort over Stege Nor.

Prisen for leje af en båd er 600 pr. dag inkl. benzin og med motorer fra 4 – 6 hk.

Leje af båd betales før udlevering af båd.

Udlevering af både fra kl. 07.00 – 10.00

Aflevering af båd senest kl. 19.00, eller senest ved mørkets frembrud, og bedes venligst afleveret i rengjort stand.

Efter udlevering af båd, påhviler det fulde ansvar lejer.

Booking foregår via Fishtrip.dk. Yderligere information kan fås på telefon 21438486 eller e-mail: info@moenbaadene.dk